No Menu

Commercial Construction

Landmark Associates is pleased to work with companies large and small to maintain, improve or expand their facilities. We recognize that each project is unique and will work with you to determine thoughtful solutions to your needs, while keeping your time and budget at the forefront.  Contact us for:

  • Tenant fit-outs
  • Building maintenance and construction
  • Roofing projects including preparation for solar installation

 

  • Patient exam room.

The Landmark team completed renovated and remodeled this office building in Andover, MA, as part of a tenant fit-out. Because the building has other medical office tenants that could not be disturbed, the demolition and much of the construction had to take place outside of office hours.  Today, the medical office welcomes patients with an inviting waiting area and calming exam rooms. Multiple bathrooms were also added to complete the fit-out.

  • The new Oliva's sign.

It was an honor to work on Oliva’s Market, Catering, and Gourmet Gifts in Milford, MA. Our team renovated and expanded the interior of the store (while business was still operating, “almost” as usual). Outside, the exterior of the building was remodeled, complete with a new sign to welcome customers.

  • Planet Aid's bright yellow donation boxes are right at home in the new warehouse space.

Planet Aid, Milford MA

Planet Aid, located in Milford, MA, is a nonprofit organization that collects and recycles used clothes and shoes and fosters international development. Their bright yellow collection boxes can be found across the United States. Here at the home office, they had expanded beyond the capacity of their 14,000 s.f. office and warehouse space. Landmark Associates was brought in for a commercial fit out and renovation which added an additional 10,000 s.f. including executive offices, an interactive conference room and new bathroom facilities.

The nine-month project included warehouse renovations featuring a new roof over the office areas, replacement and upgrades to the loading dock doors, installation of new loading dock/entry doors and the creation of an internal dumpster bay so that trash and recyclables could be handled inside the facility. Meanwhile, the sprinkler system was upgraded with new heads, back-flow preventers and piping.  A 30′ x 45′ penthouse was cut into the existing roof structure to accommodate for the height of the production equipment and to bring natural light into the production space.  All lighting was upgraded with new fixtures and motion sensors as part of an energy audit process.